Sötaste Bärta!!

En klok människa sa till mej en gång: "Andas lugnt... ta djupa andetag... slappa av... och så tänker du: Vad vill Du göra...? Bara du... Vad vill just Du göra?" Jag har funderat... fram och tillbaka... och det är det jag vill göra. Jag vill göra det!


Sötaste Bärta!!
Sötaste hunden vad jag saknar henne... hon förstår allt ingen annan gör.


Kommentarer:
Postat av: lilla mor

du ska göra det DU vill och känner för. Pyss.du är bäst!!!!

2005-11-25 @ 08:18:42
Postat av: pappa

Alla tyckte förr att Jullan var den vackra och Berta den mindre vackra.
Nu på gamla dar tycker jag att hon är så fin.
Alla hundar jag har levt med har blivit stabila.
Buster var hunsad när jag fick honom efter att ha växt upp tillsammans med små barn. De kunde inte ha kvar honom utan beslöt att han endast 1 år gammal skulle avlivas. Han som skulle köra dit honom till veterinären frågade mig på skoj om jag ville honom. Jag som bodde nästan ensam i en rivningskåk mitt i Stockholm tänkte snabbt. Jag tar hand om honom. Han följde sedan mej till jobbet i nära 12 år. Han klev upp på höga ställningar, han gick in i mörka tunnlar, han var alltid vid min sida.
Stabilare hund kommer aldrig att finnas. Jullan blev också det. Berta är en ensamhund som bara tyr sig till oss i familjen.
Fotot är jättebra.

2005-11-25 @ 09:51:13
Postat av: Petter

Du gör helt rätt syrran! Jag har fått mina gamla album som pappa hittade... fina kort på Jullan och Bärta!!! Skickar några sen då jag lagt in dessa i datorn! :-)

2005-11-25 @ 16:42:44
Postat av: Bästa systern

Och så gråter jag.....


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits