The end!

Japp... nu är det slutet på den här bloggen.

Om ni är intresserade av mitt liv kan ni fortsätta att läsa om det på:
http://www.matildamatsdotter.blogspot.com
men om ni inte vill så säger jag Hejdå här och nu. Hejdå.



16 februari -06

Toppen:

Dötjitt
- Man slappnar av på ett sätt hemma hos mamma och pappa som man inte gör någon annanstans.
Bärta - Kan man få mer ren och äkta kärlek från någon annan än sin hund? Tror inte det.
Mitt flanellpåslakan - Massor med mysigt och jättevarmt. Rekommendras för fryslortar.
Bombay Tv - Hahaha, bästa filmerna i världen kan man göra där.
Lost - Nu börjar det hända saker igen. Spännande....

Botten:

Tentor
- Två stycken dessutom... på en veckas mellanrum. Inte kul.
Tjuvlyssnare - "Hur har du råd att prata så mycket strunt så länge?" Skit i det du kärring!
Vintern - Nu är det inte kul längre. Ge mej sol och sommar bums!
Pälsindustrin - Som alltid. Men den märks mera på vintern än på sommaren. Hata den i vilket fall.
Mobilräkningen - Jag har redan så mycket att jag inte får ringa eller sms:a annat än i nödfall. Knappt då.



Hur hänger det ihop?

Lost alltså. Hur hänger allt det där ihop egentligen? Jag tror alltid att min Ärtan vet alla svar, men hon vet fan inte svaren på det här programmet (men på 24 var hon faktiskt grym. Hon visste ALLTID vad som skulle hända). Min teori om att det handlar om någon religiös sekt eller nåt liknande bleknar allt mer... min andra teori vill jag inte tro på; Att allt är en dröm och att det antingen blir Jack som vaknar upp när planet landar och inser att han drömt allt, eller att alla vaknar upp och har drömt samma dröm men att de inte säger någonting till varandra... Jag tycker min andra teori låter riktigt vettig, men jag vill verkligen inte att det ska vara så. För det skulle vara så jävla tråkigt om det var så.

Haha. Igår var Alex fetast i världen. Hon satt i sina baggy brallor, sin blå mössa och sina stora hiphop-hörlurar på tåget bland alla kostymnissar som satt och knappade på sina laptops. Haha. Hon är grym, och min bästa vän!

Nej! Nu vill jag ha sommar, sol och konserter + en och annan kubbmatch. Då skulle jag bli glad! Riktigt glad!


"Vad det är för nåt? Jag vet inte? En gris?"

Nu tar en paus från pluggandet en stund. Har suttit och skrivit om hur den europeiska kolonialismen, slavhanteringen och imperialismen har påverkat rastänkandets framväxt och så vidare... det är SÅ stora frågor. Jag måste bli klar den här veckan. Sedan måste jag hinna läsa på till tentan i Karlstad också. Men det går nog bra, i hope.

Idag är det Lost. Såg reprisen i natt eftersom jag missade det senaste avsnittet. Nu börjar det hända saker igen. Spännande... Ikväll blir det Lost hos Ärtan. Hoppas Alex vill följa med, annars får jag hälsa på henne före en sväng.

Igår var Ärtan och jag och solade nere på simhallen. Jag har inte solat på hundra år typ, så jag var blekast i världen. Nu är jag i alla fall lite brunare... tror jag. Ärtan fick sin Bajs (
http://www.kissochbajs.com) och blev jätteglad. Efteråt skulle såklart  Ärtan, som på den gamla goda tiden, handla på ICA och sen dra förbi Linda en sväng för att röka. Vi köpte varsin liten påse med lösgodis på ICA (min kostade åtta kronor). Som vanligt käkade jag upp mitt på två sekunder medan Ärtan hade sin kvar. Haha. Precis som vanligt...

Oh, i natt sov jag med flanellpåslakanet. SÅ varmt och mysigt!

Haha, Vera var filmgalen i natt och gjorde en massa Bombayfilmer. Jag gjorde tre... Daniel skrattade när han såg dom två jag skickade till honom, men det var mest för internskämten dom innehöll. Om man inte förstod skämten var två av mina tre filmer riktigt kassa. Vera skrattade i alla fall åt den sista (http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=733066). Haha. Jag skrattade åt alla hon skickade.
Vi kollade också vad vi skulle heta om vi vore afghanska terrorister (http://atng.xpam.de/). Jag skulle heta Huymada Farti Noys. Haha, tack liksom... Farti Noys.

Nej, nu måste jag fortsätta att plugga. Jag ska bland annat skriva om varifrån den ursprungliga impulsen att indela i mänskligheten i raser kom.... och massor massor massor med andra saker.


Hem ljuva hem.

Jag gillar inte Älvdalen. Kommer inte flytta tillbaka hit på bra länge alltså... kanske kanske när jag blir vuxen, på riktigt. Ni vet; man, barn, volvo och allt som hör därtill. Men än ÄR Älvdalen alldeles för litet för att jag ska trivas. Men det är skönt att vara hemma i Månsta. Hemma i huset. Hemma hos mamma och pappa. Det är det verkligen.

Jag ska plugga lite idag. Fick 20 frågor igår på föreläsningen, varav sex av dessa kommer med på tentan. Sedan får vi välja ut de fyra frågor som vi tycker vi kan bäst och svara på dom.
Mamma har lovat att hjälpa mej att plugga. Det är lättare om man har någon att diskutera med.

Ska träffa Ärtan och Alex en sväng idag också. Fick en solning idag av Ärtan i Alla Hjärtans-present.

Det blir Hultsfred. Jag måste. VI måste. Fan. Men alltså... hittills är det två stora band, Korn och Deftones, jag gillar som kommer. Från USA liksom. Hur många till chanser får jag att se dom? Och det kommer ju bli roligt. Det vet jag! Alex är ju med. Jag kan kissa på dej igen kompis. I know you like it. :) Haha!
Arvika och Uppsala Reggae kan man ju köpa till i sommar, när jag fått lön från sommarjobb (om jag nu hittar nåt).

Petter! Mamma undrar när du ska ta hem dina glitterarmband. De där du ville leka "Gömma armbandet!"-med, du vet... Haha! By the way; Herr Luring says Hello.


Hatad?

Kom nyss hem. Åkte buss till Dalarna från Sthlm. Jag blev typ hatad på bussen för jag snackade i telefonen...

I morron är det Alla hjärtans dag. Jag väntar med spänning på mina 10 stäppande dvärgar. Min mamma och pappa fick sina Alla hjärtans-presenter idag. Alex också. Den bruden var så snäll att hon hämtade mej vid bussen i Mora. Hon erbjöd sej att göra det. Pappa hade hämtat mej annars, men som hon sa: "Man måste ta vara på de små stunder man får tillsammans".

Jag blev riktigt förvånad på en person idag... Men ja. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om saken. Jag blir bara så jävla... less liksom. Fan. Men visst. Är det så, så är det väl så då. Det spelade i alla fall ingen roll vad jag sa om saken.

Gjorde ett test på
www.ungtval.se om vart jag hörde hemma i partivärlden.
Vänsterpartiet: 100%
Miljöpartiet: 95%
Socialdemokraterna: 76%
Centerpartiet: 30%
Folkpartiet: 24%
Kristdemokraterna: 21%
Moderaterna: 0%


Ensam och övergiven!

Haha, ja nu är jag ensam igen. Tråååkigt. Daniel är bra. Honom slipper jag underhålla. Honom kan jag vara tyst med. Och smutsig. Jag luktade bajs hela lördagen. Haha.

I torsdags var vi på stan och kikade runt... Daniel drog och träffade en polare, men jag - folkskygg som jag är - orkade inte följa med så jag satte mej på en bänk inne på centralen och pluggade. När jag skulle möta Daniel nere vid tunnelbanan blev jag förföljd av en snubbe jag sagt Hej till. Läskigt. Senare kom en alkis fram och snackade med mej. Jag tyckte synd om honom och erbjöd honom min Expressen (Aftonbladet var slut) som jag köpt på pressbyrån, men han var långsynt och kunde typ inte läsa heller.

I fredags var vi först på Söder och skulle leta efter en musikaffär som inte fanns. Daniel ville gå in i en äcklig second hand butik. Jag ville kräkas. Sen åkte vi in till stan och vandrade runt lite. Kom på att vi skulle dra till Naturhistoriska och drog därför in till stan, för att byta till tåget mot Mörby. "Är du säker på att vi sitter på rätt tåg Nisse?" "Det vet väl inte jag. Jag tror det. Äh, det märks väl." "VA? Vet du inte?? Och så sitter du bara helt lugn!!!" Vi hittade tåget till Mörby och hoppade på. Sen var nåt fel, så tåget gick bara till Tekniska Högskolan. Vi skulle av vid Universitetet. Det var bara en hållplats. Jag sa att vi kunde gå. Haha, det kunde vi inte. Vi gick vilse. Jag skrattade och Daniel frågade en tant efter vägen...
"Vi ska till Naturhistoriska museet. Eller... det var i alla fall nåt med Historiska och nåt med museeum" "Men... då måste ni ju ut på E20 och gå...". Jag skrattade ännu mer. Daniel också. "Jag kommer aldrig glömma den blicken jag fick av tanten".

I lördags låg vi bara hemma och luktade bajs... Haha. Jag var trött och lite tjurig... hade ont i huvudet och typ feber... Daniel käkade lakrits och ville bajsa på sej.

Idag  har vi i alla fall varit på Förhistoriska museet. Det var roligt. Daniel såg Winnerbäck när vi käkade (men det var fan inte det. Han har ljugit ihop massor av kändisar han sett den här helgen... haha). Nere i tunnelbanan läste jag texter som fanns på väggen... det stod typ såhär: ALLAAROLIKAINFORLAGEN blabla" och annat grejs. Det var typ svårt att få ihop det vissa gånger. Jag läste högt. Daniel tyckte att jag såg ut som en massmördare som stirrade på väggen och rabblade ramsor. Haha!

I morgon åker jag hem och är hemma en vecka. Ska plugga till två tentor. Veckan därpå måste jag dra till Karlstad för att skriva tenta. 8:15 på onsdagmorgon. Fatta! 8:15!!!! Jag ska ha med mej öronproppar så jag får sova ordentligt.

Fått Millencolins nya skiva. Den är riktigt bra!

Blev ingen Alla hjärtansdag-middag med Larsson. Trååååkigt. Hade varit grymt kul att se henne, men det får bli efter hon kommer tillbaka från Portugal. Och så får hon få sin lilla Alla hjärtansdag-present då. Eller också skickar jag den på posten... Hon skulle haft med sej den till Portugal ju. Hmm... får nog skicka den.



Fikan i Katrineholm!

Ingen glömmer en fika i Katrineholm! Speciellt inte jag. Dessutom så
röstar jag för en fika i Karlstad också (där kommer jag ju bo i höst).
Mejla mej! (
[email protected]). Bestäm plats! Bestäm tid!
Jag kommer att ha på mej mina näverskor och en folkdräkt med
tillhörande mössa.

Svar till "Mysiga höstkvällar och långa promenader"


Kompis!

Kan dagen börja annat än bra när jag får ett sms klockan 08.02.

Ha en världsbäst dag pal. ;)
Like u alot. :)

Vad skulle jag göra utan dej Alex? Du vet allt om mej. Du är den jag kan berätta precis ALLT för. Du får mej att se klarare på saker och ting (människor). Du ser det som inte jag ser, och du vet varför jag gör som jag gör. Du är grymt ärlig. Du talar om när jag gör fel, men du talar även om när andra människor gör fel mot mej. Och du talar om att jag inte borde ta det. Oftast gör jag ju det (tar det alltså) men jag vet ju ändå i bakhuvudet att det är du som har rätt...

I morse kollade jag på dokumentären om Che Guevara. Den var bra och det var roligt att se verkliga bilder från alla händelser.

Känner mej bättre nu men jag är så trött och seg. Lite snuvig och ont i halsen... ingen huvudvärk i alla fall och det känns grymt skönt.

Det luktar typ spyor ur handfatet när jag duschar länge... VAD ÄR DET FÖR FEL??

Vi ska på Förhistoriska muséet. Vi gjorde en deal. Jag följer med honom på Jam (nån musikaffär) så följer han mej på muséet. Visst är det där det finns jätteinsekten?? Annars är det helt fel muséum jag vill gå på. Haha. Fuck i såna fall.

Vissa slutar aldrig att förvåna...


Mamma!

Du såg väl Jeopardy?
MEN vilken jobbig snubbe från Värmland, och hur kunde dom ha så lätt som Emilio Zapata på 1000 kronor?


Sjuk...

Jag är typ sjuk... jag har ont i halsen och är snuvig. Huvudvärken har gått över. I morse ville jag dö. Somnade med mitt tunna täcke och vaknade med båda täckena. Växlade mellan att frysa och svettas på förmiddan. Underbart.

Det känns fel med Adam Alsing på Jeopardy... jag vill ha Härenstam! Frågorna är lättare nu också, eller hur mamma? Jag kunde typ alla igår.

Grammisgalan ikväll. Haha. Bästa året var när Teddybears skrek att dom hatade alla moderater. Att man aldirg skulle rösta på moderaterna. Haha. Fulla och galna (och ändå så kloka).

I morron kommer Daniel. 21.10. NÄR DET ÄR LOST! (Haha, jag skojade bara. :)  Jag ser så gärna reprisen.)

Heja Björn är bland det bästa som finns. Haha. Jag har sett typ alla avsnitt = 9 timmar på två dagar.

Petter! Min kukdator stänger av sej typ HELA tiden. Vad är det för fel? Det kommer upp en grå liten ruta med texten "Systemet håller på att avslutas... blabla" eller nåt liknande... Sen räknar den ner från 60 sekunder.


Sjuk?

Nu är jag tillbaka i Tullinge. Åkte buss ner. Mycket billigare än tåg. Jag tycker buss kan vara ganska mysigt. Jag sov typ hela vägen ner...
Om det finns verkligen jättemånga säten lediga i bussen, sätter man sig då framför ett där det sitter någon för att sedan vrida ner ryggstödet för att kunna sova? Är man egoistisk eller är man? Som tur var hade jag ena benet uppe så jag lyckades putta tillbaka ryggstödet, medan jag typ halvsov, innan kärringen fick ner det. Hon blev irriterad och hoppade fram ett säte, och jag somnade om.

Jag har ont i huvudet, är snorig och har ont i halsen... Undra om Ärtan har smittat mej... eller Malin kanske. Fan, håller jag på att bli sjuk?
Jag gick inte på föreläsningen idag. Mådde i alla fall skit så jag hade inte lyssnat i alla fall. Vet ju vad han skulle gå igenom... jag får läsa extra noga i böckerna istället.

Fatta i höst Alex. Vi kommer bli ett grymt team, du och jag. Haha!

Min mamma hade skickat två dvd:s till mej på posten. En dokumentär om Che Guevara och en med alla avsnitten av Heja Björn. Haha, det är SÅ roligt!


"Va? har du haft dubbla vantar hela tiden?"

Idag är det sista dagen hemma. Jag tror min omgivning har märkt att jag inte snackat så mycket som jag är van vid under de här två veckorna för jag har snackat och snackat och snackat. Haha, Ärtan frågade igår om jag varit tyst ända sen hon åkte från Stockholm.

Igår hängde jag hela dagen med min familj. Det var skönt och roligt. Dom är bäst. Alex kom och hälsade på en sväng på dagen. Det var jätteroligt att se henne. Roligaste människan jag vet.

På kvällen drog jag till Ärtan en sväng. Vi hyrde en film; Skeleton Keys. Ärtan känner mej för väl. Redan innan sa hon: "Där är kudden sen om du behöver." Jag flinade bara, men när det blev läskigt så nog fan åkte kudden fram, vilket Ärtan snabbt påpekade. Haha. Jag vill alltid kolla på läskiga filmer, även fast jag blir så himla rädd. Men det finns verkligen ingen bättre att kolla på läskiga filmer med än Ärtan. Hon blir aldrig rädd, vilket känns tryggt för en liten chicken (Bihaken?) som jag... Ärtan is my hero som kan skydda mej mot allt ont i filmvärlden.

I natt följde jag med Alex till Rättvik och hämtade lite människor. Vi skrattade mest hela tiden. Allra mest skrattade vi när jag drog ner bilrutan och inte fick upp den igen. Haha! Som tur var fick Alex upp den efter ett tag. Shit vad vi skrattade för vi såg oss själva åka typ 11 mil med min ruta nerdragen. Haha, fatta hur mycket Dum och dummare det hade blivit då. Haha! Det var ju fan iskallt ute.

Jag tar bussen till Stockholm i morron, så jag träffar inte Larsson nåt mer den här helgen. Men nu när det var så enkelt och billigt att dra till Uppsala kan jag ju hälsa på henne någon gång framöver när vi båda har tid.

Människor förändras verkligen... vissa till det bättre och andra till det sämre. Så är det bara.

Nu skriker min mamma att hon hittat mina gamla skolkataloger. Haha, jag måste kolla!!


Nu vet jag vad jag vill...

"Jag har gjort fel ibland, jag vet, men ingen mening att ge opp
Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp
Och jag vill hellre bli en sån, så har jag lärt mig det igen
för det finns nåt bra och stort i alla om och alla men"

-

Du har din egen väg att gå, skit samma vilket håll
Det kanske blir en liten omväg men vad spelar det för roll
Alltid lär man sig väl nåt, det var väl så det skulle va

-Winnerbäck

Alla tar vi omvägar i livet då och då. Min omväg blev den vägen som gick runt Karlstad innan jag hamnade på rätt kurs på Södertörn. Det är under de här två veckorna jag gått där som jag kommit på vad jag vill med mitt liv. Nu känner jag att det är rätt. Jag vet, jag har sagt det förut. Men nu vet jag, på riktigt.
Min omväg runt Karlstad är absolut inget jag ångrar. Karlstad är en underbar stad, och vet ni? I sommar är jag där igen... hemma i Karlstad.


Jag är en härmapa!

Jobb (1p) - Nej, jag pluggar ju!
Visitkort (1p) - Nej, haha. Men OM jag hade skulle det stå att jag var en Superhjälte!
Konferens (1p) - Ja. Haha! På en Finlandsfärja.
Bor hos föräldrar (-2p) - Nej. (hurra, haha). 
Vara sambo (1p) - Nej, because noone löööves me. buhuu. haha.
Vara förlovad (1p) - Nej, det är inte min grej att hålla på så.
Vara gift (2p) - Nej, onödig kostnad. Jag ska aldrig gifta mej.
Skild (3p) - Nejje.
Äga villa (2p) - Oooh, nej nej.
Ha en bil (1p kombi + 1p) Ja, min lilla golf som började gå sönder när jag flyttade. Han saknar mej.
Hund (1p) - Nej, eller jag har ju Bärta som min. Jag får ett halvt poäng.
Lån (1p) - Ja, fucking studielån.
Gemensam ekonomi (1p) - Nej, jag bor ju ensam.
Pensionsspara (1p) - Nej, det tror jag inte. Pappa?
Storhandla (1p) - Ja, numera gör jag ju det! Wohoo!
ICA-kundkort (1p) - Nej, haha.
Använda rabattkuponger (2p) - Ja, det har jag gjort några gånger.
Äga hushållsassistent (1p) - Nejje.
Äga diskmaskin (1p) - Nejje.
Dubbelsäng (2p) - Neeeej.
Ha julgran på julen (2p) - Nejje... barr och grejs.
Gråa hår (1p) - Nope, inte ett enda.
Celluliter (1p) - Nej...
Prenumerera på morgontidning (1p) - Nej, onödig kostnad.
Lösa sudoko (1p) - Nej, fan jag fattar inte det där. Det suger.
Välja att inte svara i telefon (2p) - Nej. Varför gör man det?
Putsa fönster (1p) - Nej, för jag suger på det.
Svampplockning (2p) - Nejje... man kan ju köpa svamp.
Långfärdsskridskor (1p) - Haha. neeej. Jag är ingen friluftsmänniska.
Parmiddag (1p) - Neeej!
Vinprovning (1p) - Jag har varit på en, en gång (på konferenshelgen).
Danskurs (1p) - Hahahahaha!! Nej!
Partaja till gamla 70-talshits. Obs! Gäller ej om du är bög. (1p) - Haha. nej.
Dricka konjak alt. calvados till kaffet (1p) - HAHAHA!! NEJ!
Däcka före 23.00 dagligen (1p) - Nope...
Föredra soffan hemma före krogen/puben med bästa kompisarna (1p) - Vem vill INTE hänga med bästa polarna??
Spela Bingolotto (1p) - Nej. Det suger.
Tycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p) - Oh ja. Ernst åt folket (eller inte. Förlåt Ernst men jag svarar Nej).
Ha höftproblem (1p) - Nej?
Köa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p) - Aldrig i helvete!
Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p) - Haha, nej.

0-15 p "INTE gammal"
16-25 p " börjar barka ditåt..."
Över 25 p "Nu är du där"

6½ fick jag! Jag är INTE gammal... Men det visste jag ju.

JAG VET VAD JAG VILL!!!

JA! DET ÄR SANT!!! Nu har jag kommit på vad det är jag vill. Efter mycket funderande och deppighet så vet jag vad jag vill läsa! Jag ska ta en examen i Mänskliga rättigheter!!
I höst blir det förhoppningsvis Politik och Samhälle i tredje världen (hemma i Karlstad), eller också Mänskliga rättigheter A (nere i Lund). Sen till våren blir det förhoppningsvis Mänskliga rättigeheter (antingen A eller B, beroende på hur hösten blir) nere i Lund.
Jag hoppas SÅ att jag kommer in i Karlstad! För min Alex ska ju läsa där ju!! I höst!!!
(Alternalivt läser jag statsvetenskap A i Karlstad i höst... beror på... ska i alla fall söka det).

Ps. I morse hade jag äggstocks -alternalivt mag - cancer... (har haft mens två gånger i januari... aldrig hänt förut. Alltid varit regelbunden). Det var bara mamma och Daniel som fick höra mej klaga att jag skulle dö. Det där är glömt nu. Jag har inte tid med äggstocks - alternalivt mag - cancer. Ds.

Jag vill!!

Fan fan fan... (det skulle vart du. haha). Jag måste till Hultsfred. Deftones kommer. Helvete! Fick dom lov att komma just i år? När jag är fattig? Idioter!

Perfekt med kaviar!

Det svåraste - eller i alla fall BLAND det svåraste - som finns är att få perfekt mycket kaviar på hårdbrödmackan... det ska liksom inte smaka kaviar, eller... det ska liksom smaka kaviar men mest smör. Shit vad jag lät som en flottig liten unge nu, men det är sant. Det ska liksom vara smörblandadkaviar. Det är det godaste - eller i alla fall BLAND det godaste - som finns. Sen att man luktar gammal ruttan babianröv i munnen är ju en annan sak.

Jag var grymt vuxen häromdagen. Jag bara känner hur mina vuxen poäng rasar (Anna, jag vet att du älskar ordet) in. Jag åkte in till Tumba - håll i er - och köpte en PÄRM, för mina viktiga papper, och en hålslagare, (eller heter det håltagare?) FÖR ATT KUNNA GÖRA HÅL I MINA VIKTIGA PAPPER (istället för att använda en sax och klippa mina egna hål). Fatta vad seriös jag är! Det allra vuxnaste var att jag köpte det dels för det var nödvändigt (jag har så himla många viktiga papper nuförtiden), men också för att trösta mej själv. Ja, det är sant, för jag GILLAR att fixa med min papper!!
Hela den där dagen var helt åt helvete. Allt hade verkligen gått emot mej. Så jag åkte in för att betala räkningarna, och då såg jag bokhandeln (jag hade missat den första gången jag var in) framför mej och då blev jag lite gladare. Jag har alltid gillar bokhandlar. Så jag gick in och strosade omkring ett tag och kollade efter fina böcker... sen såg jag en fotobok. Det är grymt roligt att kolla i såna, så jag sträckte mej efter den på hyllan... lyckas få tag i den (känner mej här som en superwoman eftersom den stod högt upp på en hylla)... och tappar SÅKLART greppet om bokfan som studsar rakt ner i mitt högra öga med ena kanten och håller på att göra mej blind. Som sagt, ALLT gick fel den här dagen så jag kanske inte ens behöver tillägga att jag köpte en allför tunn pärm, så min Viktiga papper-pärm är redan fullsmockad med viktiga papper och jag därför måste köpa en till Viktiga papper-pärm? Nej, tänkte väl det.

Idag måste jag läsa lite böcker. Ska satsa på att bli klar med 'Anirasister' av Sven Lindqvist den här veckan. Det är en av två huvudböcker. Sen har vi ju en miljon till böcker att läsa... eller i alla fall fyra, varav två på engelska (en av dom är den andra huvudboken), + ett kompendium på cirka... hmm... 250 sidor kanske. Om inte fler...

Damn vad alla är stressade här. Tacka fan för att pappa är en stressmänniska som bott här nere i typ hundra år av sitt liv (jag förstår inte hur mamma, som är så seg, pallat det. Haha). Dom kutar ner för rulltrapporna, slår halvt ihjäl sej, kastar sej ut genom dörren... och allt för att hinna med ett tåg. Ett tåg som kommer snart igen, efter ungefär en kvar... Jag, bondläppen herself, står lugnt kvar och ser hur tåget går... jag har ju en Metro att underhålla mej med, och en massa med människor runt mej att studera. Det är så roligt... det finns verkligen alla sorters människor. Korta, långa, smala, tjocka, glada, sura, stroppiga och softa... men det är verkligen som Winnerbäck säger: För mycket mänskor på stan just idag. Här blir man ensam bland tusen... för även fast det finns SÅ mycket människor runt om en, så är man verkligen ensam... För här ser man bara människor, men man ser inte människan...



hits