I'm back!

Jag vet att ni saknat mej här. Så himla mycket. Så himla himla mycket att ni inte vetat vad ni ska göra, eller ta vägen... men nu är jag tillbaka. Grattis.

Jag har saknat mitt internet faktiskt. Har känt mej lite isolerad med en mobil och tre tv-kanaler (ja, ni läste rätt). Fatta! Jag har inte ens kunnat kolla på en kass serie på 3:an eller 5:an, lärt känna människorna och tillsist låtsats att jag också hängde med dom (parasocial interaktion?). Men jag har överlevt, tro det eller ej. Fast nu sista veckan, när jag fått ordning i lägenheten och fått in MIN lukt i den, har det känns trögt så när jag var i Tumba häromdagen köpte jag senaste Marian Keyes boken som kommit ut på pocket; Å andra sidan. Damn vad hon är duktig på att skriva. Så jäkla roligt. Det är få författare som kan få mej att verkligen asgarva när jag läser, men det gör jag av hennes böcker.

Jag fick Djurens Rätts tidning idag och det slutade som det brukar; jag börjar gråta och vill skjuta alla onda människor på den här planeten (med en gummisnodd i huvudet).

Ibland är det nästan läskigt hur bra Ärtan och Alex känner mej...  Jag behöver bara säga en sak och sen kan dom fylla i resten... Dom vet precis hur jag är. Rakt igenom verkligen. Det är ganska skönt. Då slipper jag förklara så himla mycket. Dom förstår i alla fall...

Kursen (Rastänkandets historia) jag läser nu är i alla fall jätteintressant. Jag saknar min pappa  bara. Att berätta allt för. Att diskutera med. Menmen... kanske får träffa honom (och alla andra såklart) i helgen i alla fall. Får se hur det blir med Larsson. Det vore jättekul att hänga med henne ett tag! Det visar sej.

Glöm inte att kika på inlägget här under  om ni vill se hur jag numera bor.


Mitt nya hem!

hallen från rummet


köket från toan


korten från hallen.


sängen från datorn.


datorn från hallen.


tv:n från sängen.


hålet från datorn.


toan


duschen.


Ha överseende med att korten är lite sneda och vinda (säger man så?) och oskarpa. Jag snackade med Alex i telefonen samtidigt som jag knäppte dom!



Minnen...

Igår kom jag tillbaka till Karlstad från Tullinge, där jag varit sen i fredags förra veckan. Åkte buss från Stockholm och det sög lite balle, men funkade... Alex ringde och underhöll mej ett tag mellan Örebro och Kristinehamn så jag fick skratta massor. De på bussen ville nog mörda mej ett tag för jag skrattade verkligen... som fan. Alex är den bästa.

Japp, jag har alltså bott i Tullinge ungefär en vecka nu. Lägenheten är jättemysig och känns större än den här i Karlstad, fast den är mindre. Det är underbart skönt med ett eget litet kök. Toaletten blir den kallaste i världen om man stänger toadörren, men det beror på att jag inte fått igång elementet där inne. Jag vet inte hur man gör... jag är oteknisk jag vet. Kan inte ens få igång ett jävla element.
Var på Södertörnshögskola igår och registrerade mej. Fick litteraturlistan, och den här kursen är så mycket mer Jag. Jag kommer trivas med kursen, det är jag säker på. Hoppas bara att det kommer vara normala människor som går den också...

Nu på morgonen har jag flyttstädat hela "övervåningen"... Shit. Det var lite sorgligt för det kom upp på såna minnen från det här halvåret när jag städade trappen. Bland annat när jag vaknade upp bredvid Robin-Jimmie och bara ville dö och aldrig vakna igen. Haha! När Anna kutade omkring i lägenheten med vitlök i näsan när hon var förkyld. När Henrik kutade ner för trappan och höll på att slå ihjäl sej. Haha, när "Leif", Thai och dom andra killarna från korridoren hamnade i mitt rum på husfesten och fetdissade min musiksmak. Hahaha, och morgonen efter den bästa efterfesten när Alex och jag skrattade och skrattade och skrattade...

I morgon flyttar jag verkligen härifrån... på riktigt... Nu är det bara att hoppas på att mitt liv i 08-området blir lika roligt som jag haft det här... men det tror jag.

Ps. Ingen där hemma i Dalarna läser gårdagens Metro... Ni blir bara oroliga. Ds.


Avstängd telefon!

Nu är min telefon tyst när man lyfter på luren... Alldeles tyst. Jag har bestämt att jag inte ska ha någon hemtelefon i Tullinge, utan att det räcker med min mobil. De enda som ringt oftare än en gång i veckan till mej på hemtelefonen (Olle och Petter ringer oftast till mobilen vilket jag inte alls förstår) det här halvåret är mamma (och pappa fast han är dålig på det där med telefonprateri), Malin och Alex. De här tre kan jag lika gärna ringa till från mobilen eftersom det är billigare att ringa från mobil till hemtelefon än viceversa (nu ska det ju tilläggas att jag ofta ringt till mina andra polare, men efter ett tag tröttnar man lite när det bara är en själv som ringer, inget illa menat för jag är säker på att deras anledningar att inte höra av sej är bra. Jag vet ju att dom tycker om mej i alla fall).
Till er andra; So long suckers, vi ses till sommaren! Haha, nejdå. Det finns ju alltid internet och sms om det skulle vara något.

Anna och jag har redovisning idag i skolan. Om gratistidningar.  Jag gillar inte muntliga redovisningar, så det suger lite balle, men det får funka i alla fall...

Ibland tror jag att Alex har rätt... eller rättare sagt;  i morse visste jag att hon hade rätt, men nu när jag vaknat till lite mer kan jag inte längre erkänna det. Varken för mej eller någon annan.


2 dagar kvar...

På fredagmorgon drar Olle, Petter och jag härifrån med alla mina grejer utom madrassen, som ska lämnas kvar eftersom jag ska sova här två nätter nästa vecka när jag har tentan.
Oooh vad lite läskigt det är nu. Fatta att jag sover i en ny liten lägenhet på fredag... Haha, men det ska bli kul!

När jag kommit ner måste jag gå till Synsam någon dag och fixa nya linser... och sen måste jag kolla in skolan så jag hittar nästa onsdag när jag ska registrera mej (Mamma! Jag åker till Karlstad på eftermiddagen.)

Ansiktsmask
Så snygg blev jag när jag kletade på en ansiktsmask. Lite ojämt kanske, men... what the fuck.



Jävla fittvakt!

Utekvällen på Nöjes slutade inte som tänkt... för jag hade inte tänkt bli utsläpad av en vaktjävel, men det VAR faktiskt han som var dum i huvudet. Usch vad arg jag var på honom. Helt störd. Hans mamma tycker nog inte om honom. Nej, han var verkligen, som jag sa till honom, en Jävla fittvakt!
Haha, Vera fick i alla fall rätt. Hon sa innan att det skulle bli en kväll så jag aldrig skulle glömma Karlstad. Hon tänkte i och för sej mera på att vi skulle ha så grymt kul, men ja...

Plugga hela veckan som väntar... Usch, jag vill fan inte ha tenta. Det suger... Snorig är jag också. Får säkert feber igen...



Snooorunge!

Hahaha! Läste min kära väns blogg och jag skrattade som bara den.
Nisse, vi har en ny stad att inta nu. Bigger, longer and uncut.... hahahaha.... vi ska se till att det omöjliga sker. För det är ju det vi är bäst på!
Hahaha! Absolut, Alex! Bigger, longer and uncut.... Hahaha! Så jävla bra...

Igår var Olle och pappa här i... hmm... en halvtimme kanske. Haha! Kastade in alla grejer och sa; Hejdå! (Efter att pappa kramat mej och sagt: "Hejdå nu Malin..." "Malin?" sa Olle och skrattade, och jag skakade bara på huvudet. Haha!)

Idag är det sista utekvällen i Karlstad... Vi ska på förfest hos Anna29 och sen ska vi dra på Nöjes!

Fuck vad jag nyser... och snorar! Jag är verkligen en snorunge just nu.


 

Apelsinpress sökes!

Jag tror mitt huvud inte gillar mej längre, för det känns som om det försöker mörda mej... Ska ta en tablett nu och låtsas att jag måt bättre än jag gör. Senare ska jag ta en superkur med apelsiner och vitlök... mycket vitlök, då blir jag nog friskare... haha, men nu insåg jag att min pressgrej, som man använder när man pressar ur apelsinsaften från själva apelsinerna, är nerpackad hemma i Älvdalen. Haha, fuck! Aja, det löser väl sej... haha! Så typiskt...

Usch, jag vill inte göra någon tenta... Det suger. Har ju något att göra första dagarna i Tullinge i alla fall; plugga järnet. Appropå Tulling; nästa vecka flyttar jag... Oooh vad lite läskigt det är, samtidigt som det ska bli jätteroligt.

Idag kommer Olle och pappa ner och hämtar hem bland annat soffa, för den får jag inte plats med i min lilla 20 kvadratare sen. Vad skulle man göra utan sin bästa familj, som alltid kan hjälpa en och ställa upp? ♥

♥ Tack till Alex för du lyssnar. Utan dej vore jag en liten fis i rymden vissa dagar... du har alltid tid, vad det än är jag måste berätta eller snacka om.

Usch vad jag blir less ibland...



2005

Årets...

... händelse:
Flytten till Karlstad.

... gamla favoriter: Alex, Ärtan, Larsson och Sofia.

... konsert: Looptroop, Hultsfred. Har aldrig varit så full nykter någongång.

... nya polare: Anna!

... önskan: Att någon jävel skulle bryta i alla fall ett litet litet ben på Gördalsfjället så vi skulle få åka helikopter ner och slippa gå... OCH PLOCKA ALLA FÖRBANNADE HJORTRON!

... festande: När vi åkte med Cinderella. "Vet ni om att Sigtuna är Sveriges äldsta stad?"


...
taxichaufför: Omar såklart!

... politiska diskussion: Med polarna till Den långa smala snälla #1. "Vill du verkligen betala vägar uppe i Norrland? Va va va ???"


... dummaste idé: Att gå, bakis, en varm dag från Älvkarleby till Gävle. "Nej, men det är helt okej. Alltså, det är lugnt! Ja, jag lovar!"


...
pinsamma grej: När jag blev så jäkla full den där fredagen...

... kiss: När jag råkade kissa i vattnet när Alex tvättade håret (och berättade det flera veckor senare). "Va? Gjorde du? FY FAN NISSE!!!"


... bajs: När jag satt bakis i soffan och skulle släppa en liten fis. "HAHAHA! Fatta när du gifter dej, och jag ska hålla tal 'Jag minns under studenttiden när Nisse bajsade på sig och tvättade trosorna handfatet.' "

... lek: Namnleken. "Men vadå? Hur kan Shiochong räknas som ett namn? Va? Fuskar ni?"


... golfproffs: Jag såklart!

... lättnad: När jag fick lägenheten i Tullinge.

... ångest: Första tentan. "Jag tror jag måste kräkas..."


... gråt: När det gick åt helvete på högskoleprovet. "Hela min framtid är förstörd Ärtan. Buhuu..."


... svåraste beslut: Att lämna Karlstad för att gå på Södertörn.

... restaurang: Mongolian. "Fatta! Om man lägger upp det här smart, kan man få plats med massor ju!"


... dikt: Annas, som hon skrev på Harrys. "Matilda, du är blomman i mitt liv..."


... film: Babylonsjukan. "Man vill liksom att nån ska se ens grej. Att någon ska se vem man är."


...kärlek: Ingen det här året heller. Fuck!

... shopping: Ett hem på Ikea i Gävle.

... vuxengrej: Storhandlandet på Willys. "Shit vad jag känner mej vuxen, gör inte du det?"


... skada: När jag höll på att kapa av fingret. "Sy? Jag? ALDRIG! Jag vägrar!! Jag dör hellre..."


... skrattpolare: Alex.

... Rockyliknelse: Kommentaren när han ligger själv på ett rum i Thailand, och funderar var polarna håller hus: ”Fast hade jag varit med hade väl inget kul hänt... ingen har kul när jag är med, ingen tycker om mej... Buhuu...”.

... panik: När Larsson och jag var på Älgspaneri och trodde vi hörde björnar. "Hörde du? Va? MEN SPRING DÅ!!"


... efterfest: I hus 10 på Campus. "Vi ska inte hångla. Vi ska bara ligga med varandra."


... smartaste idé: Att släpa jeanskjolen efter bilen för att få den sådär snyggt sliten.

... bok, jag läst: Lasermannen.

... fråga: Var är egentligen Herr Luring?

Aldrig mer juldagsdisco i Älvdalen!

Juldagsdiscot på hotellet var ingen höjdare. Det är brist på roliga människor i Älvdalen. Så enkelt är det. Jag vet i alla fall att nästa år behöver jag inte gå ut, för jag kommer i alla fall inte att missa någonting... Det var i alla fall roligt att se Linda, Frida, Lotta, Lina, Jonna och de andra man inte sett på ett bra tag. Haha, ja det var ju självklart roligt att se Stjärt och Alex också, men de ser jag ju lite oftare.

I onsdags var Ärtan, Baja, Lotta, Alex och jag till Trysil och åkte bräda (fast Baja åkte skidor). Jag sög, såklart. Första åket var trögt som fan, men andra åket gick ganska bra i alla fall, och jag kände mig riktigt duktig. Efter andra åket tog vi en lunchpaus, och gick och åt. Jag käkade världens godaste pasta; Wokade grönsaker med lökröra och fjärilspasta. Mmmm... Efter maten började kroppen känna efter hur ont det gjorde överallt. Funderade på att gå till bilen och sova, men valde tillslut att följa med upp i backen igen. Det skulle jag inte gjort. Mitt knä hade svullnad upp efter alla rasningar (I know u love that word, Anna), och jag hade förbannat ont överallt. Tårarna var inte långt borta och efter att ha legat i backen och hatat mej själv, och framförallt brädan, ett tag (damn, vilket tålamod mina polare har alltså) så valde jag att ta av skiten. Efter att ha övertalat de andra om att de faktiskt kunde åka ner utan mej, gick jag haltandes ner... Ärtan erbjöd sej att hasa mej ner för backarna, men jag sa nej... Ett tag prövade jag att sitta på brädan och åka som på en pulka ner, men efter jag insett att jag då skulle lyckas göra en jackass, så insåg jag att jag faktiskt fick GÅ ner... vilket jag också gjorde.
På vägen hem såg vi världens sötaste älgmamma, med världens sötaste älgbebisar som var SÅ ulliga och gulliga!

På torsdagen åkte Alex, Sofia och jag till Sälen och festade. Det var inte jättejättejätte roligt, som man brukar ha där uppe, men det var helt klart grymt skoj. Fick två frivilliga livvakter på vägen in ("Akta henne för fan!" "Du... vi tar hand om dej. Det är lugnt." "Du... häng med oss och bada bastu sen, så kan vi ta hand om dej heeeela natten..."), vilket var tur för det var förbannat kallt och alla bara puttades hela jävla tiden.
Där inne hade Sofia och jag en tävling; Vem som kunde hitta flest killar med gröna kallingar och visa upp för Alex. Jag vann! Jag hittade fyra, medan Sofia bara hittade två. Haha! Det var flera killar, som inte hade gröna kallingar, som erbjöd sig att ta på sig gröna nästa gång endast för min skull. Hahaha! Så roliga!

Igår på nyårsafton satt jag bara hemma och skrattade med Malin, mamma, pappa och Linus. Det var riktigt skönt om jag ska vara ärlig...
Haha, först ringde Petter inatt, runt kvart över ett, och sa Gott nytt år. Vid tre ringde Daniel och väckte mig så jag inte kunde somna på ett bra tag, så då hade jag av ljudet på mobilen ifall någon mer skulle ringa. Haha! När jag kollade på mobilen i morse hade BK-Robert ringt två gånger, tjugo i fem på morgonen, och snackat in två meddelanden. Haha! ("Men jävlar vad lurad jag BLEV!" "Hallå? Hallå? Är det Matilda eller? Jahaaa... nu blev jag allt lurad!") Min telefonsvarare är den bästa!! Alla bara älskar den, och mej... haha!

På tisdag åker jag hem till Karlstad... jag kommer inte kunna softa en enda dag där nere. Har pluggat SÅ förbannat lite nu när jag varit hemma. Fan fan fan... Jag måste vara dum i huvudet!


hits