Trisslott- och kalsongsfton!

Mamma och pappa körde på en socialistgran igår, och medan de hängde upp de fina röda kulorna sjöng de: "Uuupp till kaaamp eeemot kvaaalet..." Haha! Den blev jättefin!

Olle och jag lekte 'Crazy Syskonen' idag, och var töntiga framför kameran varje gång Petter lekte kameraman och sa: "Craaaazyyyy", och pekade med fingrarna och studsade runt. Haha!

Malin och jag var nere på graven och snackade älvdalska blandat med italienska, och sa God Jul till döingarna. De blev nog glada.

Jag käkade quorn, ris och yoghurt, när de andra käkade äkta julmat. Mmm... yummy yummy! Haha!

När de andra satt och kollade på Kalle Anka hängde Petter, Olle, pappa och jag framför datorn och kollade på filmsnuttar på olika krascher och liknande.

Det blev en trisslott- och kalsongafton, för de flesta paket innehöll trislotter (ingen vann storvinst = lotter suger) och kalsonger. Pappa drog på sig sina Snobbenkallingar i siden, som han fick av mej, utanpå byxorna och satt så resten av julklappsutdelningen. Haha!
Jag fick julklappar, även fast jag sagt att jag absolut inte ville ha några; en hårklipping (redan använd), trosor, det senaste Rockyalbumet, målargrejer och 3 trisslotter.

Våran adoptivbror Peter Larsson kom förbi innan han skulle dra till sin pappa och käka, för att säga God Jul, så han fick vara med på ena familjekortet.

'Karl-Bertil Jonssons julafton' var som vanligt höjdpunkten! "Har jag närt en kommunist vid min barm!?"

Vi spelade TP, med världens äldsta frågor, och Malin vann. Petter visste inte var epilog var... Haha!


Alla käkar!
Här sitter alla och käkar.


Pappa vid granen
Pappa sitter och delar ut julklappar med sina
sidenkallingar på sig. Haha!


alla öppnar paket.
Här sitter vi och tittar på Lovisa när hon öppnar
julklapp.


Alla + Peter
Familjekortet med våran adoptivbror Peter.


Hela familjen!
Hela familjen Elfquist; Olle, Evelin, Malin, Lovisa,
jag, Petter, mamma och pappa + lilla Stjärtan
som ligger på golvet.




♥ GOD JUL TILL ALLA ÖNSKAR ER ALLRA BÄSTA NISSE!!



Da'n före da'n...

Kom precis hem... Har varit hos Larsson från klockan sex. Bytt julklappar med Hella, Sofia och Larsson. Jag fick Hellas paket vilket innehöll världens roligaste grej; en liten boxgrej som bland annat säger 'Fuck you' när man slår på den... Kommer passa mig perfekt, speciellt när jag sitter och pluggar. Haha!
Spelade Jeopardy, och det var som det brukar; Erica hejar mera på dom andra när hon läser frågorna och Sofia, som spelar samtidigt som jag, säger att jag är duktig (hon kommer aldrig inse att i Jeopardy OCH minigolf är vi MOT varandra. Inte MED! Haha, fast det slutar oftast med att jag ber om det, när Erica gärna vill se mej förlora. Haha). Det var i alla fall jätteroligt att hänga med dom. Man ser dom alltför lite, men som tur är känns det precis som vanligt när man väl ser dom.
Åkte till sjukstugan och gav Alex, som såg ut som en kissunge i tantkläder, hennes julklapp. Haha, hon var så ful att jag inte ens ville titta på henne. Hahaha!!
Kastade in julklapp + kladdkaka till Ärtan och Niklas. Haha, det blev lite stressig eftersom Sofia hade 2 minuter till pizzan hon beställt på Roma. Jag tjuvkikade på Ärtan och Niklas julklapp, och blev JÄTTEglad! Haha!

Igår var vi på bio och såg Narnia. Den var helt underbar, och så snyggt gjord. Jag grät fyra gånger, fast en av gångerna var bara för de första scenerna påminde om Zozo. Haha, de två Larsson medlemmarna som var med satt och snackade som bara den... men jag tycker om dom i alla fall! Haha, ja. Jag tycker självklart om Sofia, som satt tyst, också.
Jag red på den lilla hästen som fanns längst fram vid bioduken, så nu är Petter skyldig mej femhundra spänn. Haha! Han sa en gång för läääänge sen, när vi gick på Sjätte Sinnet på bio, att jag skulle få femhundra spänn om jag red på den och sa: "JIIHAAAAA", och det har jag gjort nu... Haha!


Tröttare än tröttast!

Jag är så himla trött... jag tror jag slappnar av på ett annat sätt här, för jag har inte ork till någonting känns det som. Hade jag fått välja hade jag helt klart legat under en filt i tv-rummet, och kollat på film efter film efter film i en hel vecka... DET hade varit grymt skönt.
Nu är det så att jag inte haft tid att lata mig. Jag har packat ner hela mitt liv i kartonger. Åtta kartonger följer med mig ner till Tullinge, medan tre får stå kvar här i min gamla garderob på övervåningen... Det är lika bra att packa ner allt, för jag kommer aldrig att flytta hit igen... Jag kommer aldrig aldrig mer bo med min mamma och pappa... aldrig mer... AAAAHHHH!!!
Haha! Nejdå... I will survive!

Åkte till Orsa på förmiddagen och hämtade Linus. Hon skulle klippa sig på Hårateljén, så jag satt där och läste tidningar medan jag väntade på henne. Fick en klump i magen när jag läste om alla stackars djur som ryssarna och amerikanarna skickat upp i rymden...
Var förbannat halt på Kanonvägen så jag höll på att köra åt skogen två gånger. Såg mig själv sitta i en snödriva, utan mottagning på mobilen. Livrädd för att gå ut på grund av alla läskiga vargar som i och för sig säkerligen inte skulle käka upp en stackars frusen Nils, men i alla fall... jag skulle inte vara så tuff om jag mötte en gigantisk varg, även om den inte skulle vilja käka på mig...

Larsson kom hem till Älvdalen igår, så jag drog till henne en sväng på eftermiddagen och sa Hej. Det var jättekul att se henne! I morron är det bio! Wohoo!!

Måste börja plugga i morgon... trist... nu när det är jul och allt.

Essän är inskickad!

Nu har jag varit hemma tre dagar och även fast jag inte börjat känna tristessen komma, så känner jag varje gång jag åker genom byn; Fan vad skönt att jag tog mej härifrån.
Inte det att man inte kan trivas i Älvdalen, självklart kan man det, och om man gör det och inte vill flytta så ska man inte heller göra det, men Älvdalen ÄR alldeles för litet för mej. Jag trodde aldrig jag skulle se det så, men jag hör inte hemma här... Det har jag verkligen hunnit känna nu, efter halvåret i underbara Karlstad (haha, som också iofs är ganska litet, men iaf...).

Åkte just ner och la på brevet, med Essän, till Patte. Undra om jag har skrivit den rätt nu, rent tekniskt alltså...?



Antagningen!

Jag fick svar från Södertörn idag (ja, fick från Karlstad också såklart, men jag vill ju inte läsa Mvk B) och jag kom in som första reserv på de tre (eller ja, fyra men det är ju två som kombinerar varandra) kurserna jag vill gå... Jag räknar starkt med att någon jävel tackar nej, så jag ringde och sa ja till lägenheten! Vad roligt!! Jag vill flytta idag, haha!

Nu är jag hemma i Älvdalen igen. Känns ganska skönt. Man kopplar av på ett annat sätt när man är hemma hemma liksom. Pappa kom ner och hämtade mig. Jag hade packat klart alla grejer, så det tog bara en kvart att bära ut allt i bilen och sen åkte vi hemåt. Jag körde första halva biten hem, och sen fick min rallyförare till pappa ta över igen. Haha!

I morron ska jag plugga lite, och sen ska jag nog hälsa på Stjärt, som jag inte sett på hur länge som helst, en sväng... Haha, Alex får vänta tills hon blivit lite friskare för jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu...

På Torsdag ska Fia, Larsson, Emma och jag gå på bio och se Narnia. Jag längtar SÅ!

Snart är det julafton, men jag känner ingen julkänsla alls. Kan vara att man har pluggat så mycket, med essän och skit. Jag blir i alla fall klar med den i morgon, vilket känns grymt skönt. Då har jag bara massa pluggande till salstentan i januari kvar... Wohoo!

Trött i huvudet... mycket att tänka på...



Antagning och packning!

Fick inget antagningbesked i brevlådan idag heller... Prövade att ringa dom som har hand om antagningen på Södertörn, men de var på tjänsteresa och skulle komma tillbaka först i morgon. Jag ska ringa då och höra med dom om jag kommit in eller inte, för jag känner mig lite stressad i och med lägenheten som jag måste tacka ja till s e n a s t i morgon.

Känner mej inte så stressad med Essän längre föresten. Jag har skrivit ungefär 1900 ord, och än har jag inte fått med allt jag tänkte få med. Jag tror jag fixar det, men frågan är bara om jag skriver på rätt sätt. Jobbigt annars... men det visar sig sen, antar jag.

Idag måste jag packa igen. Måste ta lite tallrikar och såna grejer. Kläderna och lite andra grejer, som jag ska lämna hemma, är jag ju redan klar med vilket känns väldigt skönt. Sen måste jag packa en vanlig väska också, med kläder... Uuuh, vad jobbigt.

Måste gå och handla toapapper idag. Har en halv rulle och visst skulle jag nog klara mig på det, men jag vill inte riskera att göra en Alex och Nisse-grej igen. Haha.

Har ett jävla kompendie på engelska som jag måste läsa också, och komma på tre frågor... Blä!

Min bästa mamma hade beställt en klipptid till mig på tisdag, fick jag veta idag. Jag blev SÅ glad. Mitt hår ser ut som faan alltså...



LÄGENHET!!!

Jag fick mejl idag från riksten. Jag har fått lägenhet i Tullinge!! Hurra för mej!! Är SÅ glad, och lättad! Jag såg mej, där ett tag, bo i en pappkartong. Ringde och snackade med skolan idag, och dom sa att mitt antagningsbesked kan komma redan i morgon... Spännande! Håll alla tummar ni kan!!

Idag kom jag att tänka på att när jag handlar frukt och grönsaker kollar jag alltid, utan att tänka på det, om dom är från Israel. Är dom det, köper jag dom inte. Det blir automatiskt att jag tänker så, för mamma har alltid sagt att frukt och grönsaker från Israel ska man bojkotta.

Ont i halsen som bara den, och ont i huvudet. Jag tror jag håller på att bli sjuk... Fan. Den där jävla essän... Egentligen borde jag sitta i skolan och skriva, men jag känner mej så hängig så jag orkar inte dra dit...

Nu börjar jag längta hem lite (första gången på det här halvåret)... saknar alla dom som känner mej. Saknar att vara jag, fullt ut... Jag vill ligga i soffan hos Ärtan och Niklas och kolla på tv, diskutera orättvisor med Sofia, berätta hur mycket jag vill för Larsson och skratta som bara den med Alex. Dom som verkligen känner mej finns inte i närheten av mej, och det kan vara lite jobbigt ibland... Människor som känner mej vet vad jag blir sårad av, och vet varför jag gör si och så vissa gånger... Det här halvåret har jag kommit på att mina polare, dom som känner mej sådär väl, är så fruktansvärt omtänksamma, snälla och framförallt glada. Jag har nästan inte sett det förut, för det har varit så självklart för mej, men nu när man har bott borta från dom så inser man hur jävla bra dom egentligen är. Dom får mej att inse att jag är bra, precis som jag är. I vår kommer jag i alla fall bo närmre Larsson. Det känns underbart skönt!

Snorloskor.

Igår var Fanny, Anna och jag hos Cecilia och Dan och fikade. Jättetrevligt var det!
När Anna och jag väntade på bussen stod jag och pillade bort vattendroppar på busskylten. En var inte lika genomskinlig som de andra. Den var typ geléig liksom. Jag petade ett pet på den och insåg vad det var. Jag bara: "Åå!!", så Anna frågade om jag skar mej. Jag sa Nej, men bad henne peta på den lilla grejen hon också, vilket hon gjorde och sa förtvivlat: "Men blä!! Det är ju värsta snorloskan!!", och då höll jag på att skratta ihjäl mej. Sen garvade vi tills bussen kom... Tänk att den liten snorloska kan få en att skratta så mycket.

Sitter just nu i skolan, och håller på att hitta info. till essän. Har skickat typ 10 länkar, med information, till min hotmail... Fan vad trött jag är nu.

Anna! Janne, Danne och Patte hälsar. Dom står bakom mej just nu.

Fia! You know who says Hello to you. And you,  tell the guy that he will have he's "money"...


Min bästa familj!

Jag såg framför mej hur jag satt ensam och övergiven med ett litet ljus tänt på julafton när jag fick veta att jag inte kan åka hem den 16:e dec, för jag måste vänta på antagningbeskedet (som kommer TIDIGAST den 16:e vilket innebär att jag inte vet när jag kan beställa en ny biljett, om det ens finns nån, hem) och skicka in svaret så snabbt som möjligt, innan den 28:e dec, men som tur är har jag en mamms å en pappis (puppis? Haha) som kan ordna allt...
Hur gör såna som varken har en mamms, en pappis, en Olle, en Malin eller en Petter? (Okej, en Lovisa å en Linus också... Haha)? För jag vet att jag hade då inte klarat mej utan dom. ♥

ÄÄÄlex
Alternativt kan man klara sej ganska så bra ändå om man har en bästa Alex. "Ska jag hämta dej..?" "Behöver du hjälp med flytten?" Du är bäst kompis!! ♥

Ingen hora eller något odjur här inte!

Igår var vi (Anna, Fanny, Cecilia, Karoline, Anna J, Vera, Anna 29, Emma och jag) och käkade på Harrys uppe vid universitetet. Köpte Arena paket vilket innebar att man fick två pasta eller fyra öl/tre cidrar + en gratisbiljett in på Arena. Så vi delade upp oss, förutom Vera som inte skulle käka, så vi fick varsin pasta och öl/cider till. Mumma! Det var världens godaste pasta!
Hade riktigt skoj på Arena också. Dansade och skrattade. Kommer sakna Karlstad som fan när jag flyttar härifrån. Det var en som frågade på lite dålig svenska, om jag ville dansa, men jag sa: Nej, jag är typ skitdålig på att dansa". Han bara: "I'm sorry. Can you speak english?" Jag bara: "No, I can't dance." och han bara: "Why?", "I can't because... because I suck on dancing." Då log han, klappade mej på axeln och drog iväg.
Haha, åkte hem med Omar hem och han berättade att han hade sparkat Hora och Odjurs-chaffisen. Vi sa att det var bra gjort av honom. Sen drar han igång världens musik och sjunger, lät som turkisk, och vi höll på att skratta ihjäl oss. Han är SÅ rolig. Innan jag hoppade av sa jag att han var den bästa chaffisen någonsin, och då sa han att han tyckte jag var bäst också. Haha, och sen sa han: "Din vän...?" Jag bara: "Anna? Hon den långa mörkhåriga?" Och han: "Nej, hon Alexandra. Hon din vän. Hälsa till henne så jättemycket från mej." Hahaha! Så Alex; Omar hälsar!!

Anna och jag skrev dikter till varandra igår. Varför vi skrev dikter är en lååång historia, men det är en rolig historia. Haha.
Matilda, du är blomman i mitt liv.
Det är du som får mig att andas.
Det är du som får min jord att snurra.
När du tuggar och smaskar på dina platstting,
går det en härlig våg av kärlek igenom mig.
Det gör mig hel när du säger: "Va?" och "Typ.",
och framförallt "rasar".
Min blomma, utan dig är jag ground zero!... typ.


Håll tummarna!

Nu har jag ställt mej i kö till fem lägenheter i Tullinge, som blir lediga den 13:e januari. Nu får ni hålla tummarna så jag kommer in på Södertörn och att jag får någon lägenhet.

http://www.riksten.se/queue/px/obj/p651.jpg 



hits