Vilken helg.

Alexåjag
Alex och jag!

Shit, vilken helg... Jag kan bara skratta nu alltså. Fredagen... helt kaos. Jag hade knappt ätit nånting på hela dagen, och drack alldeles för snabbt. Ni kan ju räkna ut resten av det själva... Jag brukar alltid kunna sköta mej, eller skötte mej gjorde jag för ingen, förutom Alex, trodde jag var särskilt packad. Hade tydligen försökt tvinga på någon stackars kille en godis är vi gick ner, och tyckte han var en elak människa som inte ville ta emot den. Sen hade vi gått in på Arena, och där vet jag att en vakt tog mej bakom ryggen och sa att jag faktiskt fick gå in på tjejtoan och inte hänga på killtoan... Mycket mer kommer jag inte ihåg om jag ska vara ärlig... Sen så råkade jag åka hem... Haha, tur att det var en snäll människa jag råkade få med mej hem i alla fall, som bara skrattade och bad mej hålla käften, eftersom jag låg och snackade om Alex, som jag tappat bort nere på stan, typ hela natten. När jag kollade i min väska på morgonen hittade jag ett paraply där. Alex berättade att jag hade hittat det i en korridor i Veras hus... Jag sa till Vera att hon fick lämna tillbaka det varpå hon svarade "Men du kan ju behålla det där ju... eller just ja, det är ju du som är sådär ärlig..." Haha!  Råkade sno Veras polare också... Fast bara på msn och per sms. Jag hade hävdat att jag var den snällaste människa som finns. Att jag typ var bäst, så han sa dagen efter att jag nu fick lov att leva upp till dom förhoppningarna... men då erkände jag att jag kanske hade tagit i en aning.

I lördags så hängde Alex och jag på K6 och lyssnade på nåt band. Det var skönt att bara sitta och lyssna på musiken... Daniel berättade att han hade blivit nerbrottad av några poliser på fredagen, för han hade blivit arg på någon vakt å skrikit nåt som "Är du nazist eller!? Facistjävel!!" eller nåt. Hahaha! Poliserna, eller var det vakterna?, som brottade ner honom hade sagt till några andra poliser att dom skulle skjutsa hem honom vilket poliserna gjorde, men i bilen hade de vänt sej och frågat Daniel: "Varför ska vi skjutsa hem dej som är så lugn..." Haha!


Toapapper är guld värt.

- Jag måste fan bajsa tror jag...
- Nej, du får inte.
- Men jag fiser jätteilla. Jag måste verkligen...
- Nej. Du kan inte. Du får bajsa på McDonalds.
- Har du ingen servett? Hushållspapper?
- Nej...


Alex å jag har förbannat lite toapapper kvar... typ en halv meter.



Sötaste Bärta!!

En klok människa sa till mej en gång: "Andas lugnt... ta djupa andetag... slappa av... och så tänker du: Vad vill Du göra...? Bara du... Vad vill just Du göra?" Jag har funderat... fram och tillbaka... och det är det jag vill göra. Jag vill göra det!


Sötaste Bärta!!
Sötaste hunden vad jag saknar henne... hon förstår allt ingen annan gör.


Jens skulle ju vinna!!

Fan vad trist att Jens åkte ur igår... det hade ju varit så roligt om han hade vunnit hela skiten.

Idag ska Cattis, Anna, Vera och jag ha spelkväll. Ska bland annat spela TP, och flascha med våra kunskaper. Haha!

Snart är det jul, och jag längtar. Inte så mycket för att få komma hem, utan för att slippa skolan... det är så mycket nu och min lust är noll.

Av mina närmsta polare tror jag att det bara jag som har behovet av att snacka mer än en gång i veckan. Eftersom det oftast är jag som ringer, så måste det ju vara så... Jag ska nog sluta ringa. Jag kommer inte klara det, men jag ska verkligen försöka, för efter ett tag känns det inte så kul att alltid få ringa och veta det att om jag INTE ringer, så får jag inte höra hur de mår (och inte heller får de höra hur jag mår, vilket jag vet att de vill bara det att de är så upptagna med annat som är viktigare eller också så glömmer de helt enkelt bort mig).

Dawit Isaak, den svenske journalisten som suttit fängslad i Eritrea i typ fyra år, har blivit släppt. Fatta hur underbart det måste kännas för honom och hans familj... fyra år är lång tid. Han, och några fler journalister, blev fängslade av myndigheterna 2001 efter att de kritiserat regimen... Ni kan läsa mer på
http://www.reportrarutangranser.se


Rädda Jens!

Haha, fan vad jag skrattade när jag läste det här!

"I den återstående kvartetten finns en mespropp från Piteå som heter Jens. Juryn hatar honom. Efter varje program ordnar Aftonbladet omröstning där 2-3 procent av AB:s läsare brukar ha honom som favorit. Ändå krånglar han sig på något obegripligt sätt kvar - vecka efter vecka.
I expertjuryn sitter Daniel Breitholtz, skivbolagsnisse på Sony BMG som ska producera en skiva med vinnaren av Idol 2005. Vecka efter vecka tycker Breitholtz att Jens ska väck. Vecka efter vecka har han fel. Breitholtz har börjat svettas: "Det kan väl inte... Nej... Eller...?"

TÄNK om det gick att arrangera Sveriges största tv-kupp där ALLA röstade på Jens så att Piteås i särklass mesigaste kareokekung (snäll verkar han vara, men så släpigt trist att man baxnar) gick och vann hela skräpet. Vilken härlig tragedi för Sony BMG och flintskallen Breitholtz!

Min uppmaning till alla skadeglada Flashback-marodörer: Sprid budskapet. Rösta på Jens! Fyra veckor kvar. Det kostar fem kronor per vecka att rösta. En tjuga totalt. Det kan ni väl avvara när syftet är så ädelt som att skapa tv-historia."

http://www.raddajens.foo.se/





Husfest!

Haha, husfesten igår var riktigt rolig faktiskt.
Anna tävlade i karaoke mot en snubbe som var grym på att sjunga (och jag kände igen honom, men kunde inte placera honom. Alex skulle ha varit här och hjälpt mej med det, för jag har en känsla av att hon sett honom också). Vi startade ett band tillsammans med Thai och Petter, för vi var bäst på att sjunga, och vi heter P.A.M.T. Haha, men allra bäst på karaoke var ändå Martin. Han släppte inte micken de första timmarna, och han var duktig, så senare blev det Mästarnas kamp; Martin vs. Snubben jag kände igen. Jag tror Snubben jag kände igen vann de flesta gångerna...
Klas var som vanligt snällast och bjöd alla på popcorn (så jag gav honom, och några till, toscakaka sen). Försökte få honom att dra till Liseberg i morgon och köpa brända mandlar åt mej, men han backade ur... Haha!
På thais toa hittade jag två Rocky-album och blev lycklig. Sa till Thai att jag ville låna Sexan, och han blev jätteförvånad (och framförallt glad) över att jag gillade Rocky, för han visste typ ingen som gjorde det och speciellt inte nån tjej. Han fick låna Femman av mej, och berättade att Tvåan tydligen är grymt svår att få tag på...
Det är en snubbe i korridoren nere, jag kommer aldrig ihåg vad han heter, som jag känner igen så väl. Jag har sett honom förut, och säkerligen snackat med honom. Sa det igår och då sa han att han kände igen min röst så grymt mycket (och jag har ändå en ganska egen röst). Hmmm... vart kan jag ha träffat honom?
Haha, Peter kommer aldrig bränna en skiva åt mej för han tycker min musiksmak suger. Haha! Stod golfklubbor inne på hans rum så jag frågade om det var hans, men han sa att det var hans bror.... Haha, Peter avslöjade dock senare att det faktiskt var hans klubbor (jag tror han tyckte det var pinsamt att spela golf) och sa att det faktiskt var riktigt roligt... jag har svårt att tro honom...
Jonas hade kärleksproblem. Anna och jag försökte ge honom råd och avslutade med "... men så är vi singlar båda två också i och för sej..." Haha! Det var i alla fall synd om honom.
Frida är den jag tycker bäst om i korridoren. Grymt snäll och trevlig jämt! "Vi borde träffas mera och hitta på saker... ja, vi alla tre!"
Lämnade tillbaka Thais tröja, innan jag skulle lägga mej, varpå han och Peter tittade på mej "Men shit, mår du dåligt? Hur är det? Har du kräkts?". Haha, så snygg är alltså jag när jag är trött.

Jag höll på att göra en Favorit i repris när jag skulle släppa en liten en när jag satte mej vid datorn, men som tur var kutade jag ner på toaletten istället... I know the feeling numera. Haha!

Jag gillar inte när det regnar... speciellt inte eftersom det såhär års ska snöa. Fuck!

Fruktansvärld - Timbuktu ft. Promoe

(promoe)
den går så här
vi är så rädda för oss själva
att vi får stora skälvan
om vi får vara för oss själva
om så bara två kvällar
så vi har e-mail o msn ring min mobil eller hem
så kan vi snacka lite skit, det var längesen
men inte mötas på riktigt, det blir så kladdigt och meckigt
det känns viktigt att träna på tricket att
med mycket snack få lite sagt om det stora mörka hålet
aldrig i livet att vi vågar öppna såret
vad det är så kommer ångesten där
och vi undrar förtvivlat var alla kompisar är
men de vill inte relatera, de blir rädda för att deras egen
bräckliga självbild också ska krackelera
dödsskräcken måste slås in fint och paketeras
ja må vi leva, jag får lov att gratulera
den dan vi bara kunde vara
kunde leva utan skräck skulle va så fet

(refräng)
hur kan det vara att vi är så rädda?
varför låter vi oss styras så?
när det oundvikliga ska hända
flyr vi då som några skrämda får?
eller står vi upp som den sorts människa
som blir fängslad eller bränns på bål?
så förskräckta att vi knappt kan tänka
mänskligheten i en masspsykos

(timbuktu)
aha, så är det med de flyktiga ting
livet drar iväg som en vinande vind
och vi människor kan egentligen inte tygla nånting
men vi väntar, är försiktiga och smyger omkring
farhågor växer, varje dag blir de fler
ska jag våga testa trots de saker jag ser?
terroristattacker, krig, sars och hiv
desperados ute på gatan som vill ta mitt liv
kanske Creutzfeldts Jacobs mot ekonomisk kollaps
bieffekter från de droger vi tatt, vi sover knappt
och fruktan här är kungen, ja då står vi i schack
jag lovar vi får ingen kraft med en dålig kontakt
jag menar, det är nästan givet om hur skrämda vi blivit
så fort vi låter rädslan styra, begränsar vi livet och ni vet
att vi borde om vi tordes för det vore inte en minut för tidigt och ni vet

Refräng

(timbuktu)
akta, gott om folk där ute, de kan smitta dig
akta, det kvittar var du springer för de hittar dig men
akta, grannen ringer och lämnar ett tips om dig så
akta, främmande människor är en risk i sig

(promoe)
vi är rädda för det främmande
rädda för att bli lämnade
rädda, beredda på att tända på
allt blir skrämmande

(timbuktu)
rädda för våra skugga liv
rädda för våra ungar
det skumma vill komma undan
är rädda och flyr med tysta munnar

(promoe)
vi måste vakta våra gränser mot sådana människor som ska
vakta sina hedniska tungor i diskussionen
backa, här kommer vi med demokrati och bombar
bagdad in i vår moderna upplysta tid tacka
och ta emot, var med eller var emot det är
fakta, utvecklingen kan ingen stå emot

(timbuktu)
men det är
fucked upp, att fruktan kontrollerar planeten vi står i
schack matt för döden hotar oss när vi lever, så

Fula trosor?

Underbart att vakna klockan 11 av att Eminems typ första skiva vråldunkar i lägenheten intill. Den skivan är ju så bra... ELLER INTE ALLS!! Hatar den... och den är absolut omöjlig att sova till, så för att visa att jag blev pissed slängde jag på Deftones White Pony, och efter att jag spelat tre låtar så slutade det att dunka bredvid mej. Kanske drog hon, eller också så fattade hon vinken. Jag blev i alla fall nöjd, och stängde av musiken och somnade om... vaknade vid 14 av att det ringde en och gav mej ett erbjudande om två par trosor, och trött och virrig som jag var sa jag ja till ett par string... fick dom för bara 40 spänn inkl. frakt och var värda 140 exkl. frakt så det var värt det. Kanske... haha, med min tur kommer de vara skitfula.

"Lev inte död samla sånt du aldrig hann
Du kan om du vill, du vill så du kan."

- Svenska Akademien


För Lovisas skull!

Var ett tag sen jag skrev, jag vet. Lovisa har påminnt mig om det.

Har gjort tentan, som var den konstigaste tenta någon sett typ. Tror jag kuggade mig... fuck i så fall.

I fredags var vi på Nöjes och kollade på Robyn. Dansade hela kvällen. Vi var på förfest hos 29-åriga Anna. Det var roliga människor där, så vi hade skoj.

I lördags kollade Anna, Fanny, Cecilia, Caroline och jag på film, hemma hos Fanny, och käkade lite ost och kex, och chips. Anna, Caroline och jag körde på cola, medan de andra drack vin.

Idag ringde jag och grattade pappa på Fars dag, men det var visst inte idag den var. Haha. Ojdå. Det visste varken jag eller pappa, som glatt sa Tack och upplyste mig om att jag var den första som ringde och sa det.

Idag har min pappa byggt ett garage... på sju timmar.

Snackade med Petter i telefonen idag, och fick höra i luren när han satt och bajsade... min mysiga bror.

På tisdag kör Mediernas mekanismer igång.

På fredag kommer pappa, Malin och kanske ungarna och hälsar på. Skoj!

Ps. Anna är ett odjur och jag är en hora. Det fick vi höra i fredags av en taxichaffis. Tack liksom... Ds.


Tenta...

Alex har varit här från fredag till idag, onsdag. Det har varit jättekul att se henne, men jag antar att jag inte har varit den roligaste med tanke på att jag har tenta i morgon, så jag har fått lov att plugga. Som tur är har hon kunnat roa sig i alla fall. Haha.
Damn vad jag är glad att jag kommit ifrån älvdalen när hon berättar hur det är hemma...

Har haft massor i skolan den här veckan. Filmanalyser framför allt... har sett fyra filmer + lite snuttar från några andra.

I år blir det inget Halloween på hotellet i Älvdalen. Känns inte som jag missar något för jag antar att det är samma gamla vanliga människor som är där... Jag hoppas i alla fall att Ärtan får roligt, och att Alex, som ska jobba, slipper få det alltför drygt med alla fulla människor.

Usch, håll tummarna i morgon.





hits