Tentasnack!

Idag har jag suttit och pluggat från klockan halv tio på morgonen till klockan sju på kvällen (tog en paus på en timme och käkade). Jag har skivit allt på datorn, i kollegieblocket och jag har läst högt för mej själv. Jag ringde till mamma och läste högt för henne (plus fes i luren. Haha, jag är barnslig jag vet, men det var en sånt bra tillfälle så jag hade varit dum om jag inte hade tagit chansen).
Sen så ringde jag till Petter...
- Hej, ge mej alla tips jag kan få inför tentan.
- Hej, okej. Ta vatten med dej, ha något att tugga på, gå och kissa när du är kissnödig, sitt inte och håll dej.
- Aaa, okej.

- Ja, och sen...
- Vadå?
- Plugga ingenting dagen före.
Hello?! Jag har suttit hela dagen och pluggat. Haha, tack för man får veta att man inte ska göra det klockan åtta på kvällen liksom.
Ringde och snackade med Larsson också "Du, man ska egentligen inte plugga dagen före tentan". Haha, va fan! Det är sånt här ni erfarna studenter ska tala om för mej INNAN sista dagen före tentan. Inte på kvällen dagen innan.

När jag drog till affären idag på cykeln så hoppades jag innerligt att jag inte skulle bli påkörd. Jag lovar att ambulansmännen hade låtit mej ligga kvar då. "Å kolla henne. Hon har inte borstat tänderna, inte borstat håret. Hon har en trasig t-shirt, hon har inte duschat och det äckligaste av allt; HON HAR INTE BYTT TROSOR! Låt henne ligga killar. Vi drar vidare!" och så skulle de kasta sej in i ambulansen igen och jag skulle ligga där på asfalten. Blodig, snuskig och ful...
Haha! Jag ska fan gå och duscha nu.

Jag har massor av tummar hållda (existerar ens det ordet) i morgon. Känns grymt skönt. Lovat att ringa de som är intresserade av hur det går för mej (ni vet själva vilka ni är, och jag är glad att ni bryr er).
Bästa sms:et kom i alla fall från Fia:
"Lycka till i morgon! Jag ska hålla tummarna., ring mej när du är
klar. Jag vet att du fixar det för du är BÄST och SMART. Kram"


Pastasallad!

Idag har jag först varit ute och sprungit en sväng på förmiddan. Smart som jag var glömde jag ta astmagrejen, så jag orkade typ ingenting och var helt död när jag kom hem. Det är en enorm skillnad mot när jag har kommit ihåg att ta den alltså.
När jag kom hem duschade jag och sen cyklade jag till Konsum och handlade. Såklart glömde jag pålägg så jag måste dra dit senare idag igen. Fan! Jag handlade grejer så jag kunde göra en pastasallad. Den blev grymt god. Har kvar halva i en burk som jag ska käka till kvällsmat (Alex, jag har faktiskt lyssnat på dej kompis!). Fick kvar lite kycklig också så jag kan göra en sallad i morgon också, eller nåt annat gott. 
Om 40 minuter har jag tvättid. Sen så är det plugg som gäller för resten av kvällen. FAN vad jobbigt. Vad gör jag om jag kuggar??
Längtar till fredagkväll när allt är över...

Läser någon den här bloggen egentligen ( förutom mamma, Malin och Lina vill säga, som är de enda som lämnar kommentarer)?


Tentaångest!

Aaaahhh! Jag kommer dö på fredag. Nu jävlar ska jag plugga en vecka. Jag ska klara det här!

Jag har varit trött hela dagen idag. Sovit en stund mitt på dagen. Mitt huvud känns helt tomt. Idag ska jag inte plugga något mer. Jag ska bara släppa det där nu ett tag och ligga och softa framför tv:n, eller kanske sova en stund till.
När Sofia är tröttare än tröttast händer det att hon sätter sig i duschen någon timme och bara är. Jag har alltid tyckt att hon är lite knäpp när hon gör det (haha, jag tycker om dig i alla fall kompis) för jag hade inte kunnat tänka mig att jag skulle ha sån ro att bara sitta där, på golvet i en dusch en timme. MEN, det finns alltid ett men, idag så la jag mig på golvet i duschen, med min allra vackraste blåa badmössa på huvudet, och bara låg där med varmt vatten rinnande över mig och det var förbannat skönt att bara slappa. Jag såg säkert ut som en idiot där jag låg, men nu var det ju faktiskt inte någon som såg mig så det spelar liksom ingen roll, och det var onödigt slösade på vatten jag vet, men nu har ju jag sån tur att inte jag betalar för det och naturen förlåter mig säkert för den här gången. 


Ont i magen!

Idag har jag haft ont i magen... inte skoj alls. Anna drog till Willys och jag borde också följt med och handlat lite, men jag orkade inte... Får ta det nästa vecka. Kanske när Alex är här, om hon har med min lilla mörkblå ner... får se hur jag gör.

I morgon ska vi på trav. Det ska bli skoj! Titta på söta hästar, i alla fall kallbloden, och förhoppningvis vinna pengar. Haha, inte sån stor risk att man gör det men jaja... Roligt ska det bli i alla fall.


Tröjkillen!

Vi skulle ut ikväll, men det blev inte så... åkte i alla fall ner på stan och köpte mat på donken. Utanför, vid bion, stod den coola tröjkillen som tränar kickboxning. Haha! Han flinade på ett snällt sätt och sa "Heej" och jag flinade och sa "Hej, har du en annan tröja på dej idag?", och fortsatte in på Donken... Såg aldrig hans reaktion, men jag tar för givet att han också flinade. Haha! Så roligt! "Fan, alltid när du ser mej har jag samma tröja. Du tror att jag bara har den här!"

Nästa vecka har jag tenta på fredag.... usch. Som tur är kommer min favorit och hälsar på den helgen, från fredag till söndag. Min bästaste Alex! Saknar henne så! Det är grymt skönt med människor som känner en utan och innan. Då slipper man förklara... dom bara vet i alla fall.

En sån där dag...

Ibland kommer de där dagarna... de dagarna när jag mer eller mindre påminns om dig. Vissa gånger gör det förbannat ont, och vissa gånger gör det mindre ont. Men ont, det gör det... precis varenda gång.
Jag kommer inte ens ihåg hur många år sedan det var nu, för när jag påminns om dig känns det som om det var igår. Jag minns hur det kändes... hur förbannat ont det gjorde. Jag minns hur jag kände när du liksom försvann. När det inte längre var du som låg där i soffan, utan bara... ditt skal liksom. Någon gång under den där tiden, som jag aldrig ville skulle ta slut, försvann du. Du min älskade vän försvann, och det var den hemskade stunden i mitt liv. Jag minns hur förbannat tom jag blev inombords, när jag insåg att jag aldrig mer skulle få träffa dig. Aldrig mer få känna dig. Aldrig mer se din blick. Aldrig mer...

När jag tänker på dig är det inte den du var sista veckan, för den veckan var du inte dig själv. Nej, när jag tänker på dig så tänker jag på alla år jag hade tillsammans med dig. Första gången jag såg dig, hur förbannat söt du var. Jag tänker på alla gånger vi rymt tillsammans. I och för sej kom vi nästan aldrig längre än till gamla smedjan, men i alla fall. Det var vi två tillsammans mot alla andra. Jag tänker på alla gånger jag haft mitt huvud mot din bröstkorg, och tyckt att du varit den bästa huvudkudden man kunde ha. På alla gånger du har tröstat mej när jag varit ledsen, hur du har förstått mej när ingen annan gjorde det. Jag tänker på dig simmandes i älven med en pinne, eller allra helst en stor stock, i munnen på väg mot Petter och mig. Jag tänker på vintrarna när du snodde min mössa och kutade iväg med den med mig springade efter, skrikandes. Jag tänker på ditt stampande, och bestämda blick, när du skulle ha hårdbröd. Precis just då skulle du ha det, inte senare! Jag tänker på ditt "affande" i soffan, och på ditt "schäfervalpande". Jag tänker på dig, min älskade Julia.

Jag saknar dig så förbannat mycket vissa dagar. Jag saknar din blick. Jag saknar dina tassar, ben, huvud och svans. Jag saknar din lukt.  Jag saknar din päls. Jag saknar din bestämdhet. Jag saknar att kunna känna på dig. Jag saknar hela dig. Varenda liten sak med dig, det saknar jag. 
Tänk att jag efter så här lång tid fortfarande kan se dig framför mig. Jag kan fortfarande se hur du står på tröskeln mellan köket och vardagsrummet och tittar på oss, stampandes. Jag kan fortfarande se dig ligga i soffan, antingen sovandes eller också liggades på huvudet med baken i vädret, "affandes". Jag kan fortfarande se dig springa ditt snea spring på väg in, eller ut, med Bärta bara en bit framför. Jag kan fortfarande känna hur du känns...

Känslan av att veta att jag aldrig mera kommer få träffa dig gör mig så himla ledsen... för jag saknar dig, förbannat mycket. Du var, och är, den bästa jag vet. Du är min absoluta favorit. Min största idol, och ingen kommer någonsin att betyda så mycket för mig som du gjorde, och fortfarande gör... absolut ingen.


Välkomstmingel på K6!

Hör ni hur vuxen min rubrik låter idag eller? "Välkomstmingel". Coolt. Nu var det inte en sån himla vuxen tillställning i alla fall. Det var lärarna, C-studenterna från mkv och så några, väldigt få, från våran klass. Det var faktiskt kul, i alla fall när vi lekte lekar och när vi satt och åt och snackade efteråt. Att lyssna på vad själva kursen innehöll var inte så kul direkt, men ganska intressant. Haha, det jag kommer ihåg. Anna och jag hade ju planerat att dra till Arena efteråt, vilket vi också gjorde tillsammans med dom andra, men för att slippa dricka så mycket ute så drack vi hemma hos Anna innan vi drog till K6. Haha!
- Men fan, du är ju skitfull!!
- Det är jag inte alls!
- Men sluta, det syns ju på ögonen ju!! Du bara...
- Nähä! Jag är inte alls full!

Det är grymt bra musik på Arena. Spelade Looptroop när jag bad honom "Den kommer efter Timbuktu som kommer strax." Dansade som en galning till Fort Europa tillsammans med Frida.
Haha, en snäll människa från klassen var där (eller ja, det var såklart flera snälla från klassen där också).
- Men, det är ju du. ju. Som var snäll och stängde fönstret!
- Haha, ja det är jag. Min pojkvän sa det när jag kom hem: 'har du pratat med någon idag då?', och då sa jag: 'ja, jag stängde fönstret åt en tjej'.
- Hahaha!

Anna fick nästan en dejt med en hockeyspelare om jag inte minns fel... inne på killtoan.
Innan vi åkte hem käkade Anna, Fanny, Cecilia, Dan och jag korv hos Hassan och den andra snubben. Damn vad det kan vara gott med knäppekorv med bröd "och lök på hela... ja, och så lite lite räksallad. Liiite, precis där ja. Perfekt! Tack!" Anna såg pizzabitar som hade legat framma hela dagen och ruttnat. Haha!
Vi åkte med Omar hem. Hahaha! Anna och Omar blev så grymt tajta att Anna fick Omars nummer (även jag lovade Omar att ta hans nummerav Anna sen). "Ring mej om ni vill från Kronoparken till stan eller tvärtom. Omar heter jag. OMAR! O-M-A-R!"

Ikväll är det husfest och i morgon är det sittning, med förfest hemma hos Fanny.

Byxor och film!

Wohoo! Mina byxor som jag skickade efter passade! Fick sms om att dom hade kommit till Kp-jouren vid sex så jag drog dit vid sju på min super cykel och hämtade dom. Dom var fina, dock lite för dyra för min buget men vafan... det är så sällan jag hittar brallor jag vill ha, så jag kunde gott unna mej dom här.

Läst mycket i Television och socialisation idag... Jag måste klara den här tentan alltså.

Min allra bästa mamma har köpt en film åt mej, som jag får på posten i morron. STAND BY ME! Världens bästa film!

Kul när ens vänner har tid för en... Verkligen. Haha, lovar att jag inte ska ringa mera.


Madagaskar!

Idag drog vi ner på stan, lånade cyklar (gratis) och drog till bibblan och pluggade lite. Sen så solade vi sen stund på nåt nyöppnat (tror jag) solarium. Syntes inte sån stor skillnad, men liiite brun har jag nog blivit. Mina armar blev lenare i alla fall. Grymt glad att mina små små prickar på armarna försvinner när jag solar.

Nu snart ska jag gå ut i köket och städa lite. Frida och jag har städvecka den här veckan... Drygt.

Ikväll ska vi på bio och se Madagaskar. Haha, vi kommer garva ihjäl oss. Dom är så söta!!

Till min lilla storebror vill jag säga:
Svar på fråga 1: Ja, eller det beror på hur man tänker. Jag har inte gjort nåt dumt mot nån annan... jag är bara förbannat klantig, men man lär sej alltid nåt. Haha! Jag har i alla fall vågat visa mej där ute... lite snabbt sådär.
Svar på fråga 2: Japp, jag såg det och garvade som fan när man fick se Filips skräckfyllda ögon, och sen när dom tog "Gladare-pillren". Hahaha!

Bäst just nu är (återigen): Timbuktu ft. Promoe - Fruktansvärld
Tanka hem/Köp den. Grym text.


Arena!

Igår var Anna och jag på Arena igen. Det var riktigt kul, och dom spelade riktigt bra musik (vem blir inte nöjd när det första man hör är Rullar fram med Fronda?). Dansade som några galningar, skrattade åt konstiga människor och gissade namn. Vi var bäst. Jag gissade rätt förnamn och Anna rätt efternamn. Glada människor är alltid bra.
Vi såg en Bruce Willis lookalike, när vi väntade på bussen, och han blev grymt glad när vi sa det. På bussen hem så såg vi en lång Weeman från Jackass (han dvärgen ni vet). Den snubben blev dock inte lika glad när jag sa det, så jag la till: "Ja, men du är ju självklart inte lika kort som honom."
Den enda gången det inte är bra att bo i korridor är när man gör misstag... Jag vill inte gå ut där. Fan vad pinsamt! Undra om man inte verkar för strange om man tar fönstervägen, från andra våningen...? Haha! Aldrig mer...

På förfesten sprang Anna omkring med vitlöksklyftor i näsan för hon var så snuvig och inte hade näsdroppar. Hahaha! Fan vad jag garvade.

Rubrik?

I torsdags var Anna och jag ut på Arena. Det var ganska kul faktiskt. Mycket folk, fast kanske ändå inte. Jag menar, jag är van vid Älvdalen... tänk på det. Ganska bra musik också (dom spelade Looptroop och Timbuktu).

- I want to see you again!
- NO. I don't want to!
- Can I get your number?
- But NO! I don't know you!!
- But whyyyy?
- Öööh... Because that's my girlfriend!
- Your girlfriend?
- Yes!!
- I'm not her girlfriend! I never seen her before. She's crazy!
- She is! For fuck sake, she's having my... öööh... LAPP! To the.. ööhh...  garderob!!
- Aha, so you are a lesbian?
- Yes I am!
-Oooh, sorry...
-It's ok... bye bye.

Mouhaha. Jag är alltid grymt smart!! Hata jobbiga människor!

Igår satt jag mest och softade hela dagen. Gick på Harrys med Frida och käkade Tacosbuffé. Grymt gott! Kvällen ägnade jag åt filmtittande i min ensamhet. Jag kollade på Eurotrip (är jag dum i huvudet som är såld på amerikanska highschool filmer som egentligen suger?) och The day after tomorrow (jag hatar filmer som innebär att jag kommer på att jag, någon gång i livet, måste - hemska tanke - DÖ! AAAHHHH).

Vi ska ut ikväll också. Hoppas jag slipper dra till med en lögn igen... Haha!


Lycka!

Rocky: Hjälp! Väger jag hundra kilo!?! Jag är ju enorm!!!
             Har jag kommit in i puberteten eller?!
Rippo: Hahaha!
Rocky: Sist jag vägde mej vägde jag åttinio, och bara det var en
             chock för samma dag hade jag sett på Mitt i naturen att
             en elefantunge också vägde 89! Men nu väger jag ju som
             en elefantfarsa! Vilken jävla ångest!
Rippo: Hehe...
Rocky: Fast i och för sej känns det ganska mäktigt att väga hundra kilo!
             Jag är Deciton-Rocky, jag kan krossa dej som en liten myra! Ha haaa!
Rippo: Grejen är att den där vågen är paj, den visar sju kilo för mycket...
Rocky: Och varför berättade du inte det när jag blev ledsen, bara när jag blev glad?
Rippo: Jag vet inte...


Ont i magen!

Jag hade fått paket på posten idag av mamma. Paket innehållande: Godis, Bullar (hembakade) och en Tjet t-shirt. Dum, och hungrig, som jag var slet jag upp paketet bums när jag kom innanför dörren och käkade några bitar choklad, lite Friskt och blandat och två bullar. Skulle jag inte ha gjort för nu har jag ännu mera ont i magen än jag hade innan... Fan!

Flottrace idag... attans att jag har en lindad hand som inte får bli blöt. För det innebär nämligen att JAG inte kan åka på nån flotte och rasa i vattnet. Ooooh, så synd... Verkligen. Ska i alla fall ner och kolla på dom andra.

Jag har inte snackat med min bästa Sofia på två veckor snart. Tror ni det känns bra? NEJ! Jag har nämligen massor med grejer jag bara MÅSTE berätta för henne.

Handen gör inte ont idag, men det kliar så förbannat inne där man inte kommer åt. Buhuu... Haha, Anna sa: Shit, var det så allvarligt, det trodde inte jag. Kan du greppa med handen, eller ska jag mata dej med groggar på lördag?" Haha, men jag sa att det som tur var vänsterhanden så hon slapp mata mej.

Har köpt gamla tentor idag. Blev lite lugnare av det faktiskt. Jag ska nog klara det där...


Klantigast!

Idag var jag grymt klantig. Skulle laga mat när jag kom hem från skolan, för jag var grymt hungrig. Plockade fram renskavet från frysen, eftersom jag tänkte käka det tillsammans med ris och wokgrönsaker. Fixade riset, som såklart började med att koka över, och sen wokade jag grönsakerna. När allt nästan var klart så skulle jag ta av en bit skav. Grejen var bara att skavet var stenhårt (jag hade kunnat mörda nån med isklumpen) så jag tog i allt vad jag kunde med min kniv och sågade, men det hjälpte inte alls. Då blev jag så pissed, för jag var som sagt riktigt hungrig, och satte kniven i sidan på skavet och försökte få loss en bit, varpå knivhelvetet sprätter till och sätter en riktigt fint snitt mellan ringfingret och långfingret. Såklart var jag själv i köket... Det forsade blod, och när jag insåg att jag skulle få lov att åka till vårdcentralen stod jag själv i köket och sa: NEJNEJNEJ!! FAN! (Ni som känner mej, vet hur rädd jag är för allt som har med läkare att göra). Sprang in på toan, i mitt rum, och lindade en handduk runt handen. Drog på mej skor och allt, och sprang ner till cykeln och cyklade bort till vårdcentralen...
På vårdcentralen hade dom egentligen ingen Drop in, för man fick egentligen lov att ringa först, men dom gjorde ett undantag för mej. Tack för det.
Satt i väntrummet i 30-45 minuter, och sen kom en sköterska och hämtade mej. Jag hade före fått välja en läkare och jag tog bara ett namn... såklart hade jag lyckats välja den danska läkaren... jag som inte förstår nån danska. Det var smart gjort av mej.
Dansken kom in och kollade på mitt finger, som sköterskan höll på att tvätta, och sa: "Du får lov att sy. Men utan bedövning, eftersom det kommer göra ont fler gånger då." Jag sa såklart att jag hellre dog än sydde och att jag inte ville sy, men han sa att dom skulle sy. Jag sa att jag skulle dö, och att jag INTE VILLE SY! Han gav sej inte, utan sa att jag skulle sy. När jag la mej på britsen ("Du får inte sitta, du måste ligga. Nej sa jag, du får inte sitta ifall du svimma") så kollade dansken in i mina skräckfyllda ögon och sa: "Okej då... vi skippar att sy. Du får tejpa om du vill. Du kommer få ett fult ärr, och det blir mycket finare om du syr, men visst... vi struntar i att sy om du verkligen inte vill". Jag blev grymt nöjd och sa: "Slipper jag? YES!"
Så nu sitter jag här med en lindad hand... Kul.

Vuxenpoäng!

Igår så hade jag min första "Det känns så fucking hopplöst"-dag. Inte alls glad. Skulle komma på tre diskutionsfrågor tills idag, och jag kunde inte komma på en enda... Hur smart känner man sej då? Ringde först till Ärtan och skrek ut hur hopplöst allt var, och sen ringde jag till Petter för att få hjälp att förstå boken, och inse att det kanske inte var kört med allt i alla fall. Satt och läste ur boken för honom och så tänkte vi tillsammans ut två frågor, och efter det kändes det lite bättre.

Helgen har varit... ja. Känns inte som om jag fått så mycket sömn direkt. Varit ute både fredagen och lördagen. Men det har varit kul... på ett eller annat sätt.

Idag har Anna och jag samlat vuxenpoäng, vi bestämde oss för varsin 9:a, för vi har nämligen - håll i er - varit på Willys och storhandlat! Det ni! 
Anna gick omkring med vagnen, inne på Willys, och sa: "Shit vad jag känner mej vuxen, gör inte du det Nisse?" Men jag kände mej inte lika vuxen som henne eftersom jag inte hade någon gigantisk Willysvagn att släpa på, men visst, jag skulle ljuga om jag inte erkände att det kändes grymt vuxet att jämföra priser och sånt där. Extra vuxet var att jag köpte toapapper, fast jag har hushållspapper hemma som jag lika gärna hade kunnat använda.


Dum i huvudet!

Det här kommer aldrig gå. Jag är dum i huvudet. Fan!

Jag behöver min Sofia!


hits